Fairplace

title - do not remove this

About this store

Fairplace is in 2013 opgericht door Christophe Toye en Yves Vercruysse.

We zijn beiden vader van 3 kinderen (niet dezelfde) en hebben massa's ervaring opgebouwd in de jeugdsector. We waren speelpleinverantwoordelijken en werkten samen voor de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk, de koepel van speelpleinwerkingen.

In de jaren '90 van vorige eeuw richtten we een groothandel in spelmateriaal op en die bestaat nog altijd. Daarnaast zijn we allebei verslingerd aan digitale communicatie en met een drive voor MVO (ofte maatschappelijk verantwoord ondernemen).

Noem ons aanbod gerust 'speelgoed met méérwaarde'. Want in de speelgoedsector is er nog véél ruimte voor verbetering qua ecologie en duurzaamheid: stevigheid, verpakkingen, arbeidsomstandigheden, ... Er is nog werk aan de winkel!

Zelf proberen we er ook wat aan te doen. We zoeken eerst en vooral speelgoed dat duurzaam geproduceerd wordt, hetzij met gerecycleerd materiaal, duurzaam beheerde grondstoffen of 100% recycleerbaar materiaal. We nemen dit als criterium mee bij de selectie van ons speelgoed en vragen dit ook aan onze leveranciers. Daarnaast herbruiken we alle verpakking die we in onze handen krijgen en zoeken we naar nog duurzamere manieren om ons speelgoed te vervoeren.

We kennen zo goed als alle fabrikanten van ons speelgoed, en checken keer op keer of ze wel duurzaam bezig zijn en blijven. De wereld is en blijft in evolutie, ook de wereld van de duurzaamheid.

Contact us

Info

  • - -
  • 8791 Waregem

  • BE

Other info