'Mom Runs The City' bezocht ons op FAMEUS

Hoi!

Kennen jullie de blog mom runs the city al? Nee? Dan moet je snel een bezoekje brengen. Karin geeft er superleuke ideetjes en tips hoe je als actieve mama jezelf en je kinderen centraal zet. Of zoals ze het zelf zo mooi zegt:

Op MOM RUNS THE CITY staat mama centraal. Alles waar mijn hart van sneller slaat. Op één mijn gezin. Maar ook alles waar ik daarnaast blij van word. Mijn stukje me-time. Lopen. Gezond leven met bourgondische uitspattingen. DIY projecten en keukenprinsespogingen. Mode en meer verwennerijen. Vriendinnenweekends en andere reisnotities.

Karin bezocht ons op Fameus Art & Fashion event dit weekend in het nieuwe shoppingcentrum aan Dok Noord in Gent. En ze was meteen fan van Mister Tody. Hoe kan het ook anders ;-).

 
 photo by Karin - Mom Runs The City

photo by Karin - Mom Runs The City

 

Hier vind je het leuke overzicht dat ze over de beurs maakte.

Love
A&E

 
 photo by Karin - Mom Runs The City

photo by Karin - Mom Runs The City